Apteekin oma Muistille

Apteekin Oma Muistille -valmiste vahva ja monipuolinen vitamiini- ja hivenainevalmiste. Se edistää ihmisen kognitiivisia ja psykologisia toimintoja, kuten muistamista, ongelmanratkaisua ja päättelykykyä. Näihin toimintoihin kuuluu myös kyky tunnistaa värejä, esineitä ja kasvoja, sekä kyky tuottaa ja ymmärtää luettua tai puhuttua tekstiä.

Valmiste auttaa arjen toimintoja myös vähentämällä väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se edistää hermoston normaalia toimintaa.

Mahdollisia riskitekijöitä ovat veren suuri homokysteiinipitoisuus ja pienet B12-, B6- ja foolihappopitoisuudet. Apteekin Oma Muistille -valmiste edistää homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa ja sisältää kyseisiä vitamiineja riittävät annokset.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt Apteekin Oma Muistille –valmisteen sisältämille vitamiineille ja hivenaineille mm. seuraavat terveysväitteet:

B12-vitamiini ja B6-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi ne edistävät homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa.

Foolihappo edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se edistää homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa.

B3- ja C-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Jodi edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaalia kognitiivista toimintaa.

Biotiini ja B1-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa.

Nieltävä tabletti ei sisällä makeutus-, väri- eikä säilöntäaineita eikä FODMAP-yhdisteitä ja se sopii myös vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.

Ravintosisältö1 tabl. % RI*
B12-vitamiini1300 μg52000%*
Biotiini (B7)50 μg100%*
Foolihappo (B9) 400 μg200%*
Niasiini (B3)16 mg100%*
Tiamiini (B1)1,1 mg100%*
B6-vitamiini1,4 mg100%*
C-vitamiini80 mg100%*
Jodi150 μg100%*
Sinkki10 mg100%*
% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Osta tästä!