Apteekin oma K2-vitamiini 100 µg

Apteekin Oma K2 100 µg –vitamiini on vahva K2-vitamiinivalmiste ja se sisältää luontaista K2-vitamiinia (menakinoni-7). K-vitamiinia tarvitaan veren hyytymiseen ja kalsiumin aineenvaihduntaan. K2-vitamiini kerää kalsiumia verenkierrosta ja kuljettaa sen luustoon. Valmiste ei kuitenkaan sisällä muita aktiiviaineita, sillä K2-vitamiini hajoaa helposti säilytyksen aikana muiden aineiden, mm. kalsiumin vaikutuksesta, mikäli ne ovat samassa valmisteessa.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt Apteekin Oma K2 100 µg –valmisteen sisältämälle K –vitamiinille seuraavat terveysväitteet:

K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina

K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä

Pieni, nieltävä tabletti ei sisällä makeutus-, väri- ja säilöntäaineita eikä FODMAP-yhdisteitä ja se sopii myös vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.

Osta tästä!