Apteekin oma Silmille

Apteekin Oma Silmille –valmiste edistää näön pysymistä normaalina. Lisäksi se tukee silmän toimintaa monin tavoin mm. tukemalla silmän verenkiertoa. Vaikka A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina, tuote ei sisällä sitä, jotta vältettäisiin A-vitamiinin liikasaantiin liittyvät riskit. Valmiste sen sijaan edistää A-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt Apteekin Oma Silmille –valmisteen sisältämille vitamiineille ja hivenaineille mm. seuraavat terveysväitteet:

B2-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina

Sinkki edistää näön pysymistä normaalina ja edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa.

Mustikka verkkokalvon toimintaa ja auttaa väsyneitä ja rasittuneita silmiä. Se myös tukee silmien verenkiertoa ja auttaa ylläpitämään silmien kollageenitasoja.

Männynkuoriuute edistää hiusverisuonten hyvää toimintaa parantamalla niiden läpäisevyyttä ja auttaa väsyneitä ja rasittuneita silmiä.

Nieltävä tabletti ei sisällä makeutus-, väri- eikä säilöntäaineita eikä FODMAP-yhdisteitä ja se sopii myös vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.

Ravintosisältö1 tabl. (% RI*)2 tabl. (% RI*)
Mustikkauute50 mg (-**)100 mg (-**)
Männynkuoriuute10 mg (-**)20 mg (-**)
Sinkki5 mg (50 %*)10 mg (100 %*)
Riboflaviini (B2)1,4 mg (100 %*)2,8 mg (200 %*)
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta ** RI ei ole määritelty

Osta tästä!